Dakbedekking Emmen

Wij bedekken uw dak!

Wij helpen u graag!

Dakbedekking Emmen

Dakbedekking Emmen? Heeft u problemen met uw dakbedekking in Emmen? Merkt u dat het verouderd is of wellicht zelfs beschadigd geraakt? Dat kan voor flink wat zorgen zorgen!

U maakt zich misschien zorgen over lekkages of zelfs instortingsgevaar. Geen paniek, we begrijpen uw bezorgdheid en willen u graag geruststellen dat we u kunnen helpen!

Onze vakmannen hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het verwijderen en plaatsen van diverse soorten dakbedekking. Dagelijks staan we klaar om nieuwe daken te voorzien van hoogwaardige dakbedekking.

Bij het vervangen van uw dakbedekking heeft u diverse materialen om uit te kiezen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften stellen we een plan op voor de dakbedekking-vervanging. Na zorgvuldig verwijderen plaatsen we de nieuwe dakbedekking met uiterste precisie. Uw dak wordt grondig gecontroleerd op eventuele storingen of fouten, zodat u weer met een gerust hart kunt genieten van uw woning.

Tijdig uw dakbedekking laten vervangen is absoluut aan te raden. Nieuwe dakbedekking verkleint aanzienlijk de kans op lekkages en andere problemen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen!

Wacht u te lang, dan kunnen er na verloop van tijd scheuren of breuken ontstaan, wat lekkages en waterschade kan veroorzaken, met hogere reparatiekosten tot gevolg.

Bescherm uw huis en voorkom lekkages en andere problemen aan uw dak. Neem vandaag nog contact op met Dakbedekking Emmen via 0591 203 952 om een afspraak te maken. Onze experts staan klaar om uw dak weer in topconditie te brengen!

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakbedekking Emmen

Services

Dakdekker Emmen

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

0591 203 952

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Emmen. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Emmen. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Werkwijze Dakdekker Emmen

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dakbedekking

Dak laten bedekken in Emmen

Heeft uw dakbedekking zijn beste tijd gehad of merkt u dat het mogelijk beschadigd is geraakt? Wij begrijpen maar al te goed dat dakproblemen erg vervelend kunnen zijn. Een verouderd of beschadigd dak kan namelijk leiden tot lekkages en andere ongemakken.

Wanneer u besluit om uw dakbedekking te vernieuwen, nemen wij de tijd om een grondig onderzoek uit te voeren naar de huidige situatie van uw dakbedekking. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerd plan op, waarin we precies beschrijven hoe we te werk zullen gaan. Vervolgens verwijderen we zorgvuldig de oude dakbedekking, om plaats te maken voor de nieuwe. Uiteraard controleren we alles nauwkeurig om eventuele storingen of fouten te voorkomen.

Het laten plaatsen van nieuwe dakbedekking is een verstandige keuze. Na de vernieuwing kunt u weer zorgeloos in uw eigen huis wonen, zonder de zorgen over lekkages of andere problemen. Het is echter van groot belang om snel te handelen als u vermoedt dat uw dakbedekking verouderd is of beschadigd is geraakt, om toekomstige problemen te voorkomen.

Wilt u ook zorgeloos in uw eigen huis wonen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ons team van vakmannen staat voor u klaar om uw dak in optimale conditie te brengen. U kunt ons bereiken via 0591 203 952.

Bitumen Dakbedekking
Emmen Dakbedekking

Jaren Ervaring

Dakrenovaties Emmen
Dakisolatie Emmen

Veel voorkomende dakbedekkingen

Verschillende soorten dakbedekking

Bij platte daken zijn er talloze keuzes, van stevig bitumen tot flexibel EPDM, duurzaam PVC en zelfs prachtige groendaken voor een natuurlijke touch.

Heeft u een schuin dak? Dan hebben we een breed scala aan mogelijkheden voor u! Van de klassieke charme van dakpannen tot robuuste dakplaten, elegante leien, sfeervol riet, duurzaam zink en natuurlijk de optie van een groendak.

Maar laten we het hebben over uw dak! Als u een professioneel dakdekkersbedrijf zoekt om uw dakbedekking in topconditie te brengen, zoek dan niet verder. Wij zijn er om u te helpen en uw dakrenovatie tot een daverend succes te maken! Bel ons vandaag nog via 0591 203 952 en laten we aan de slag gaan!

Plat dak

Soorten dakbedekking plat dak

Bent u momenteel bezig met het verkennen van verschillende mogelijkheden voor het bedekken van uw platte dak? 

Op het moment dat uw huis voorzien is van een plat dak, heeft u een aantal geweldige opties om uit te kiezen: bitumen, EPDM, PVC of zelfs een groendak voor die natuurlijke uitstraling.

Wanneer u de juiste dakbedekking voor uw platte dak kiest, is het van cruciaal belang om rekening te houden met de wisselende weersomstandigheden. Plat dakbedekking krijgt namelijk flink wat te verduren van Moeder Natuur, meer dan schuine daken.

Het verschil zit in hoe het water wordt afgevoerd: op een schuin dak rolt de regen soepel naar beneden, terwijl het water op een plat dak vaak blijft staan en moet opdrogen. Dit kan de levensduur van platte daken aanzienlijk verkorten in vergelijking met schuine daken.

Dus, als u merkt dat uw dak aan vernieuwing toe is, hoeft u niet te twijfelen om contact op te nemen met ons professionele dakdekkersbedrijf via 0591 203 952. Wij zijn er om u te helpen en uw dakrenovatie tot een doorslaand succes te maken!

Dakleer Emmen Rotated
Lekkage Plat Dak Emmen
Dakgoot Vervangen Emmen Rotated
Dakgoot Reparatie Emmen

Bitumen

Bitumen dakbedekking

Bitumen, ook wel bekend als dakleer of roofing, is al jarenlang dé favoriete keuze als dakbedekking voor platte daken. Dit duurzame materiaal wordt gewonnen uit ruwe aardolie en staat bekend om zijn uitmuntende waterdichtheid en flexibele eigenschappen, waardoor het een betrouwbare optie is voor elk plat dak.

Wat betreft het aanbrengen van bitumen op uw dak, zijn er meerdere professionele methoden beschikbaar. De meest gebruikelijke methode omvat verwarming, waardoor de onderlaag verzacht en het bitumen zich stevig aan uw dak hecht zodra de onderlaag afkoelt. Een alternatieve optie is om een bitumenlaag op uw dak te lijmen, afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Een van de voordelen van een bitumen dak is het eenvoudige plaatsingsproces. Het wordt in losse stroken en meerdere lagen aangebracht, waardoor eventuele schade gemakkelijk te repareren is.

Echter, het is belangrijk om te benadrukken dat bitumen minder UV-bestendig is dan sommige andere materialen, dus periodiek onderhoud wordt aanbevolen om de levensduur van uw dak te verlengen.

Met betrekking tot de financiële aspecten is bitumen een kostenefficiënte keuze in vergelijking met verschillende andere dakbedekkingsmaterialen. Het biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en is een budgetvriendelijke optie voor uw dakrenovatie. De gemiddelde prijs voor een bitumen dak varieert tussen de €40 en €60 per vierkante meter, afhankelijk van de omvang van uw project en de specifieke eisen die daarbij komen kijken.

Over het algemeen heeft een bitumen dak een levensduur van gemiddeld 20 tot 40 jaar. Na deze periode neemt de kans op scheuren en lekkages toe, daarom wordt het aanbevolen om de dakbedekking na deze tijd te laten vervangen of repareren, om verdere schade aan uw dak te voorkomen.

Bent u momenteel op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Emmen dat zich heeft gespecialiseerd in bitumen dakbedekking? U hoeft niet verder te zoeken! Neem nu direct contact op met Dakdekker Emmen via 0591 203 952

EPDM

Een dak bedekt met EPDM

EPDM, afgeleid van Ethyleen, Propyleen en Dieen Monomeer, is naast bitumen een veelgebruikte dakbedekking voor platte daken.

Dit materiaal, vervaardigd uit synthetische rubbers, heeft een indrukwekkende kracht en elasticiteit, waardoor het bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Een belangrijk pluspunt van EPDM is de uitmuntende UV-bestendigheid, waardoor het dakmateriaal langdurig meegaat zonder veel onderhoud te vergen. Sterker nog, EPDM is meestal scheurvrij, maar mocht er toch schade optreden, dan kan dit gemakkelijk worden verholpen door een nieuwe laag EPDM aan te brengen.

Een ander verleidelijk kenmerk van EPDM is de wortelbestendigheid, waardoor plantwortels niet kunnen doorgroeien. Dit maakt het een ideale keuze voor groendaken met weelderige vegetatie.

Hoewel de initiële kosten voor een EPDM-dak hoger kunnen uitvallen in vergelijking met andere materialen, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de langere levensduur, die gemiddeld 40 tot 50 jaar bedraagt.

Wanneer u overweegt om uw dak te laten bedekken met EPDM, staan de ervaren dakdekkers van Dakdekker Emmen klaar om u van dienst te zijn. Aarzel niet en maak snel een afspraak via 0591 203 952.

Epdm Dakbedekking Rotated
Dakbedekking Schuur Emmen
Pvc Dakbedekking
Emmen Daklekkage

PVC

PVC dakbedekking

Bent u op zoek naar een uitstekende dakbedekkingsoptie voor uw platte daken? Ontdek dan nu de voordelen van het gebruik van PVC dakbedekking!

PVC, oftewel Poly Vinyl Chloride, is een veelzijdig materiaal dat in diverse toepassingen wordt gebruikt, zoals vloeren, deuren, rioleringen en zelfs speelgoed. Maar wist u dat u dit veelzijdige materiaal ook kunt gebruiken als hoogwaardige dakbedekking voor uw woning?

Het materiaal van PVC is elastisch en biedt daardoor de geweldige eigenschap dat het kan uitzetten en krimpen zonder snel te scheuren. Dit maakt PVC uiterst bestand tegen de invloeden van wisselende weersomstandigheden, waardoor uw dak goed beschermd blijft.

De voordelen van een PVC dak zijn talrijk en rijk aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het materiaal is volledig recyclebaar, waardoor u bijdraagt aan een groenere toekomst voor onze planeet. Bovendien is PVC licht en dun, wat betekent dat uw dakconstructie minimaal belast wordt door het gewicht van de dakbedekking.

Wat PVC ook aantrekkelijk maakt, is het relatief eenvoudige montagesysteem in vergelijking met andere materialen. In plaats van brandwerkzaamheden wordt PVC simpelweg aan het dak gelijmd, waardoor het installatieproces sneller en efficiënter verloopt. Toch moeten we eerlijk zijn en benadrukken dat het plaatsen van een PVC dak wel wat meer arbeidsintensief kan zijn.

Denkt u erover om uw dak te bedekken met PVC? Wees ervan bewust dat de prijs doorgaans varieert tussen €50 en €70 per vierkante meter. Als u eenmaal heeft geïnvesteerd in een PVC dak, kunt u rekenen op een lange levensduur van gemiddeld 15 tot 40 jaar.

Bent u enthousiast geworden over het idee om uw dak te voorzien van PVC dakbedekking? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 0591 203 952. Ons team van ervaren dakdekkers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een succesvolle dakrenovatie met hoogwaardige PVC dakbedekking.

Groendak

Plat dak bedekt met groendak

Een groendak is écht iets bijzonders! Het is een dakbedekking met een prachtige mix van vetplanten, gras, mos, kruiden, struiken en zelfs kleine boompjes.

Een echte eyecatcher die uw platte dak een groene metamorfose geeft. Wist u dat er twee soorten groendaken zijn die geschikt zijn voor platte daken? We hebben het intensieve groendak en het extensieve groendak in ons assortiment.

Een groendak biedt zoveel voordelen. Het draagt niet alleen bij aan een groenere en milieuvriendelijke leefomgeving, maar fungeert ook als een uitstekende isolatielaag voor uw woning. Het dak neemt gedeeltelijk regenwater op, wat het milieu ten goede komt en uw waterafvoer ten goede komt.

We willen graag eerlijk zijn, een groendak heeft wel enig onderhoud nodig. De intensiteit van het onderhoud hangt af van uw keuze voor een intensief of extensief groendak.

Nu komt het spannende deel: de investering. Hoewel een groendak iets meer kost dan traditionele dakbedekkingen, zijn de voordelen het waard. Voor een intensief groendak variëren de kosten gemiddeld tussen €45 en €100 per vierkante meter, terwijl u voor een extensief groendak rekening moet houden met gemiddeld €120 tot €200.

Maar wacht, hier wordt het nog interessanter! Een groendak gaat veel langer mee. Met het juiste onderhoud kan uw groendak wel 50 tot 70 jaar standhouden. Een slimme investering voor een duurzame en groenere toekomst.

Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor een groendak? U hoeft niet te aarzelen! Neem contact op met een van onze ervaren collega’s bij Dakdekker Emmen via het 0591 203 952. We staan klaar om u te helpen uw groene dakdromen waar te maken!

Spoed Dakdekker Emmen
Emmen Dakdekkers
Kosten Dakrenovatie Emmen
Dakdekkers In Emmen

Schuin dak

Soorten dakbedekking schuin dak

In Nederland hebben de meeste woningen een schuin dak, en dit ontwerp heeft een belangrijk voordeel: een uitstekende afwatering. Het regenwater glijdt moeiteloos langs de helling van het dak omlaag, waardoor er geen stilstaand water ontstaat en het dak zichzelf reinigt.

Nog een opvallend aspect van schuine daken is hun zichtbaarheid vanaf de buitenkant. In tegenstelling tot platte daken, die meestal verborgen zijn, speelt een schuin dak een cruciale rol in de esthetiek van een huis. Hier draait het niet alleen om functionaliteit, maar ook om visuele aantrekkingskracht.

Als uw schuine dak een opknapbeurt nodig heeft, staan onze professionele dakdekkers in Emmen voor u klaar. Aarzel niet langer en neem nu contact met ons op via 0591 203 952, zodat wij uw dak kunnen voorzien van een vernieuwde en verzorgde uitstraling!

Dakpannen

Dak bedekt met dakpannen

Dakpannen bieden u diverse voordelen, waaronder een gunstige prijs in vergelijking met andere soorten dakbedekkingen, en ze zijn relatief eenvoudig te installeren.

Binnen ons uitgebreide assortiment dakpannen bieden wij u twee populaire opties aan: betonnen dakpannen en keramische dakpannen. Betonnen dakpannen zijn budgetvriendelijker en kunnen sneller worden geplaatst dan hun keramische tegenhangers.

Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor keramische dakpannen, die met de grootste precisie worden vervaardigd door klei op hoge temperaturen te bakken. Hoewel keramische dakpannen iets duurder zijn, bieden ze u een langere levensduur en een unieke uitstraling die afwijkt van betonnen dakpannen.

Wat betreft de kosten, variëren onze dakpannen doorgaans tussen de €30 en €60 per vierkante meter. Met een gemiddelde levensduur van zo’n 30 tot 50 jaar, kunnen we met recht stellen dat onze dakpannen een duurzame investering zijn voor uw dak en woning.

Bent u geïnteresseerd om uw dak te voorzien van deze betrouwbare en stijlvolle dakpannen? Of heeft u momenteel beschadigde dakpannen die aan vervanging toe zijn? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via 0591 203 952.

Dakpannen Vervangen Emmen
Dakpannen Emmen
Dakkapel Renovatie Emmen
Dakpan Reparatie Emmen

Dakplaten

Schuin dak met dakplaten

De populariteit van dakplaten als dakbedekking groeit gestaag en het is duidelijk waarom. Dakplaten zijn namelijk bekend om hun kosteneffectiviteit, waardoor ze vaak als de ideale budgetvriendelijke oplossing worden beschouwd.

In de wereld van dakplaten zijn er diverse opties beschikbaar, zoals kunststof, bitumen en metaal, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Dakplaten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en afwerkingen, waardoor er voor iedere smaak en stijl een passende keuze is.

Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van dakplaten is hun moderne en strakke uitstraling. Ze zijn buigzaam en daardoor eenvoudig en snel te installeren, wat zorgt voor een efficiënt renovatieproces. Bovendien zijn dakplaten vrijwel onderhoudsvrij en gaan ze relatief lang mee, wat resulteert in een duurzame en betrouwbare dakbedekking.

De kosten van dakplaten variëren gemiddeld tussen de €20 en €60 per vierkante meter. Afhankelijk van het gekozen materiaal kunnen dakplaten een levensduur hebben van 20 tot wel 50 jaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de toekomst.

Aarzel niet langer en maak vandaag nog een afspraak met Dakdekker Emmen via 0591 203 952. Wij staan garant voor hoogwaardige dakbedekking waar u jarenlang van zult genieten.

leien dak

Leien dakbedekking

Bent u op zoek naar een bijzonder dak? Dan is een leien dak echt iets voor u! Met een leien dak krijgt uw huis een strakke en moderne uitstraling, plus geniet u van veel voordelen. Leien daken zijn namelijk duurzaam, sterk en gemakkelijk te onderhouden, ideaal voor uw huis.

Als u kiest voor een leien dak, heeft u twee opties: natuurleien daken en kunststof leien daken. Kunststof leien zijn gemaakt van vezelcement, terwijl natuurleien daken van echt natuursteen zijn. Natuurleien zijn duurder, maar gaan veel langer mee, een waardevolle investering op de lange termijn.

Het installeren van een leien dak is een uitdagende taak die expertise en tijd vereist. De leien worden met zorg gelegd, overlappen elkaar deels om optimale bescherming tegen weer en andere factoren te bieden.

Wat de kosten betreft, kunt u denken aan €60 tot €120 per vierkante meter voor een leien dak. Hoewel het een begininvestering vergt, mag u niet vergeten dat een goed onderhouden leien dak buitengewoon lang meegaat. Het kan tot wel 100 jaar duren, een waardevolle en duurzame investering.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Ons team van ervaren dakdekkers staat klaar om u te helpen uw droomdak te realiseren met prachtige leien. Bel ons nu op 0591 203 952.

Emmen Dakdekkersbedrijf
Zinken Dakbedekking
Dakreparatie Emmen
Schade Dak Emmen

Rieten dak

Een schuin dak van riet

Riet is een materiaal dat vaak wordt gebruikt om daken te bedekken en het heeft de geweldige eigenschap om uw dak een unieke en authentieke uitstraling te geven!

Wanneer u kiest voor een rieten dak, zijn er twee opties om te overwegen: een open rieten dak en een gesloten rieten dak. Bij een open rieten dak wordt het riet direct op panlatten gelegd, waardoor het van binnenuit uw huis zichtbaar is.

In het geval van een gesloten rieten dak is het riet niet te zien vanuit uw woning, waardoor het een meer ingetogen uitstraling heeft. Het is essentieel om te beseffen dat een rieten dak regelmatig onderhoud vereist.

Het wordt aanbevolen om het riet eens in de twee jaar te voorzien van een nieuwe coating om het in topconditie te houden. Daarnaast is het verstandig om het dak elke vier jaar te laten inspecteren op mogelijke schade en slijtage, zodat eventuele problemen tijdig kunnen worden opgelost.

Een goed onderhouden rieten dak kan gelukkig wel 30 tot 35 jaar meegaan! Dat maakt het een duurzame en waardevolle investering. De kosten voor het laten plaatsen van een rieten dak liggen doorgaans tussen de €70 en €90 per vierkante meter.

Als u geïnteresseerd bent in het bedekken van uw dak met riet, waarom zou u dan nog langer wachten? Neem vandaag nog snel contact op via 0591 203 952.

Zinken dak

Zinken dakbedekking

Heeft uw dak een opfrisbeurt nodig? Dan hebben we een geweldig idee voor u: een zinken dak! Zink is de perfecte keuze voor uw dakrenovatie, dankzij zijn strakke design en duurzame eigenschappen.

Het mooie van zink is niet alleen de duurzaamheid, maar ook het feit dat het weinig onderhoud vereist. Het is een licht en flexibel materiaal dat zich moeiteloos aanpast aan ronde of bollende daken, waardoor het een naadloze en prachtige afwerking biedt.

Een ander fantastisch voordeel van een zinken dak is de indrukwekkende levensduur. U kunt maar liefst 70 tot 100 jaar genieten van dit type dak, wat het tot een waardevolle investering maakt voor de lange termijn.

En het beste van alles is dat de gemiddelde prijs per vierkante meter tussen de €90 en €120 ligt, wat betekent dat het ook nog eens kosteneffectief is!

Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op als u uw dak wilt voorzien van zink. Wij staan klaar om u van deskundig advies te voorzien en al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om ons te bellen op 0591 203 952 en geef uw dak de moderne uitstraling die het verdient!

Plat Dak Emmen
Spoed Dakdekker
Dakdekkersbedrijf In Emmen
Emmen Dak Repareren

Extensief groendak

Schuin dak met groendak

Zowel platte als schuine daken kunnen worden getransformeerd in weelderige groendaken. 

Het onderscheid ligt in het type groendak dat kan worden geïnstalleerd – platte daken kunnen zowel een intensief als extensief groendak ondersteunen, terwijl schuine daken zich het beste lenen voor een extensief groendak.

Bij een extensief groendak gebruiken we vooral natuurlijke planten die weinig onderhoud nodig hebben. Vetplanten, mossen en grassen zijn enkele van de planten die we gebruiken om uw dak een groene en levendige uitstraling te geven.

Dit type groendak is een geweldige keuze als u op zoek bent naar een dakoplossing die milieuvriendelijk is en weinig onderhoud vraagt.

Het installeren van een groendak op een schuin oppervlak vraagt om speciale vaardigheden. Het is een precies en tijdrovend proces dat niet elke dakdekker kan uitvoeren. Maar maak u geen zorgen, bij Dakdekker Emmen beschikken we over de nodige expertise om dit vakkundig voor u uit te voeren.

Hoewel de kosten voor een groendak op een schuin dak kunnen variëren tussen de €40 en €100 per vierkante meter, moet u weten dat het een investering is die zijn vruchten afwerpt. Een goed onderhouden extensief groendak kan namelijk 50 tot 70 jaar meegaan!

Twijfelt u of uw huis of schuur geschikt is voor een groendak? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze ervaren collega’s bij Dakdekker Emmen. Bel ons nu op 0591 203 952.

Soorten dakbedekking

Verschillende mogelijkheden

Het dak boven uw hoofd, dat is veel meer dan alleen een bescherming tegen de elementen. Het is een integraal onderdeel van uw huis, een plek vol herinneringen en gevoelens. Daarom is het kiezen van de juiste dakbedekking een beslissing die zorgvuldig moet worden gemaakt.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om dakbedekking, allemaal met hun eigen prijs per vierkante meter en levensduur. Die keuze kan overweldigend zijn, en dat begrijpen we bij Dakdekker Emmen maar al te goed.

Daarom raden we u ten zeerste aan om voor uw definitieve keuze overleg te plegen met een deskundige dakdekker. We kunnen u adviseren over de verschillende soorten dakbedekking die geschikt zijn voor uw specifieke dak, en helpen u te navigeren door de mogelijkheden. Want soms is het niet mogelijk om aan alle wensen te voldoen vanwege de constructie van het dak, bijvoorbeeld als het niet stevig genoeg is.

Als dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring zijn we bij Dakdekker Emmen volledig toegewijd aan het leveren van kwaliteit en service van topniveau. We zetten ons in om u niet alleen een functioneel dak te bieden, maar ook een esthetisch verantwoorde keuze die een waardevolle toevoeging is aan uw woning.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de diverse mogelijkheden van dakbedekking voor uw huis? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0591 203 952.

Sedum Dakbedekking
Gereedschap Dakdekker Emmen

Transparant

Kosten Dakdekker Emmen

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 0591 203 952.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Emmen
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Emmen met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 0591 203 952

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Emmen

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Emmen om het lek te dichten.

Dakdekker Emmen

Bent u op zoek naar een dakdekker in Emmen? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Emmen

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Emmen!

Dakinspectie Emmen

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Emmen

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Emmen voor een afspraak!

Dakrenovatie Emmen

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Emmen

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Emmen lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Emmen.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Bij Dakdekker Emmen kunt u profiteren van onze uitgebreide diensten op het gebied van dakconstructie, renovatie en inspectie. Daarnaast staan we klaar om eventuele schade aan uw dak te repareren!

In welke regio is Dakdekker Emmen actief?
Onze diensten zijn beschikbaar in de betoverende stad Emmen en de omliggende prachtige regio. Bent u gevestigd in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Aarzel niet en neem contact met ons op via 0591 203 952.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?

De totale kosten van een dakreparatie variëren afhankelijk van de omvang van het project. Over het algemeen zijn kleinere klussen voordeliger dan grootschalige projecten.

Belangrijke factoren die van invloed zijn op de kosten zijn onder andere de geschatte tijd voor de reparatie en de prijzen van materialen, gereedschap en machines.

Het is essentieel om schade aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Het uitstellen van reparaties kan resulteren in ernstigere problemen en aanzienlijk hogere kosten.

Voor gedetailleerde informatie nodigen wij u van harte uit om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 0591 203 952.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
Een afspraak maken is eenvoudig. Neem contact met ons op via 0591 203 952 en onze toegewijde collega's bij Dakdekker Emmen zullen u met plezier van dienst zijn!
Heb ik recht op garantie?

Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Daarom bieden wij een royale garantie van 10 jaar op onze uitgevoerde werkzaamheden. Mocht er binnen deze periode problemen ontstaan als gevolg van ons werk, dan zullen wij deze kosteloos voor u verhelpen!

Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Bij een lekkend dak is het van groot belang om eerst de oorzaak van het probleem op te sporen. Probeer te achterhalen waar het lek zich bevindt en wat de onderliggende oorzaak is.

Wanneer u de bron van het lek heeft gevonden, kunt u proberen om het tijdelijk te dichten. Een handige tip is bijvoorbeeld het gebruik van Waterstop om het lek voorlopig te stoppen. Mocht het niet mogelijk zijn om het lek zelf te dichten, zorg er dan voor dat u zoveel mogelijk water opvangt in een emmer of door gebruik te maken van een groot zeil.

Schakel vervolgens de expertise in van een ervaren dakdekker. Zodra onze deskundige ter plaatse is, zal hij grondig onderzoek verrichten om het probleem op te lossen. Zo kunt u snel verlost worden van die vervelende lekkage.

Wacht niet te lang om een dakdekker in te schakelen, aangezien een lekkend dak zowel binnen als buiten uw huis aanzienlijke schade kan veroorzaken.

Heeft u te maken met een lekkage aan uw dak? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Bel ons op 0591 203 952 en wij zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?

Hoewel daken in theorie eeuwig mee zouden moeten gaan, heeft elke vorm van dakbedekking een beperkte levensduur. Zodra deze levensduur is bereikt, neemt de kwaliteit van de dakbedekking snel af en neemt het risico op schade en lekkages toe.

Bijvoorbeeld, dakbedekking kan door uitdroging barsten en scheuren vertonen. In het geval van bitumen dakbedekking kunnen er blaasjes of luchtbellen ontstaan.

Tijdens een dakrenovatie is het tevens een uitgelezen kans om gelijktijdig een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Hiermee bespaart u niet alleen energie, maar ook geld, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee.

Indien u regelmatig te maken heeft met terugkerende problemen of herhaaldelijke reparaties, raden wij u aan serieus te overwegen om een dakrenovatie uit te voeren om deze problemen voorgoed op te lossen.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om een afspraak te maken met Dakdekker Emmen. Bel ons op 0591 203 952 en wij staan klaar om u verder te helpen.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Het is altijd verstandig om direct contact op te nemen met een professionele dakdekker, zelfs bij kleine gebreken aan uw dak. Zelfs kleine scheurtjes en kiertjes kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken.

Wacht dus niet langer en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0591 203 952. In de tussentijd kunt u proberen om scheurtjes of kiertjes zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?
Elk dak is uniek en vereist een zorgvuldig renovatieproces. We beginnen met het verwijderen van de oude dakbedekking en indien nodig, het demonteren van de oude dakconstructie. De dakconstructie vormt de solide basis van uw dak en zorgt voor de broodnodige stabiliteit.

Vervolgens wordt er met uiterste precisie een nieuwe dakconstructie opgebouwd. Daarna wordt isolatiemateriaal aangebracht en wordt uw dak bedekt met de dakbedekking van uw keuze. Elke soort dakbedekking vereist een specifieke aanpak, en daar kunt u op vertrouwen dat wij als vakkundige professionals dit tot in de puntjes zullen uitvoeren.

Na het aanbrengen van de dakbedekking volgt een grondige inspectie, waarbij elk detail zorgvuldig wordt gecontroleerd. Naden, kiertjes en afwerking worden nauwkeurig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat alles perfect is uitgevoerd.

Pas wanneer alles volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden is afgerond en u volledig tevreden bent, ruimen wij alle materialen op. Vanaf dat moment kunt u volop genieten van uw prachtige nieuwe dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?

Bij een dakinspectie onderzoeken wij uw volledige dak tot in de kleinste details. Verschillende aspecten van uw dak worden zorgvuldig gecontroleerd. Allereerst wordt de kwaliteit van de dakbedekking geëvalueerd op eventuele scheuren, slechte aansluitingen en andere vormen van schade.

Daarnaast inspecteren wij de dragende constructie van uw dak, die verantwoordelijk is voor de stabiliteit en robuustheid ervan. Problemen met de constructie kunnen een ernstig risico vormen, en daarom is het van groot belang om deze tijdig te identificeren.

Ook de waterafvoer van uw dak wordt grondig gecontroleerd. Een optimale afwatering is van essentieel belang om te voorkomen dat water zich ophoopt en lekkages veroorzaakt.

Daarnaast besteden wij uitgebreid aandacht aan alle aansluitingen op uw dak. De naden van uw dak zijn bijzonder gevoelig voor schade en lekkages. Het is verstandig om deze regelmatig te laten inspecteren om er zeker van te zijn dat alles correct en waterdicht is aangesloten.

Tot slot controleren wij uw dak op eventuele schade veroorzaakt door dieren en ongewenste plantengroei. Nesten, plantengroei, algen, mos en andere indringers kunnen lekkages veroorzaken en dienen dan ook zorgvuldig te worden verwijderd.

Voor een grondige inspectie en eventuele benodigde reparaties, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Als ervaren professionals in ons vakgebied staan wij klaar om uw dak in optimale conditie te brengen!